Ovan i Bik:Najjaci,najlepsi i vole odavde do neba!

Ovan i Bik:Najjaci,najlepsi i vole odavde do neba!

2024-04-02 Off By Admin

  BIK

Dragi bikovi, vi ste znak koji je svestan toga koliko vredi. Prava je steta sto nema vise ljudi kao sto ste vi. Osoba ste koja uvek sve cini za one koje voli i u to nema nimalo sumnje.

Moramo reci da je vazno da kazemo da ste najjaci onda kada vam je najteze i kada vas najvise boli. Naravno da i vi budete razocarani i povredjeni, naravno da se i vi razocarate, ali ono sto moramo da kazemo jeste da ste neko ko nikada ne odustaje.

Neko vas povredi, neko vam slomi srce, neko vas baci na dno…. Ali vi ste u stanju da ustanete, da istrajete, da date sve od sebe, uvek, ma koliko da vam bilo tesko.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Nemojte se ni zbog koga menjati vec prosto znajte da ste takvi kakvi jeste dobar covek.

Pravi su srecnici oni koji vas imaju u svom zivotu jer time sto imaju vas, imaju i nekoga ko ce biti spreman da im  svoju ljubav dokaze na hiljadu nacina. Srce vam je vece od planine. I to je najveca moguca istina. To da vi znate i mozete da prastate cak i onda kada niko na svetu to ne moze.

Najjaci ste cak i kada se cini da je sve izgubilo smisao. Kada nista ne ide kako bi ste zeleli…

 

Stranice: 1 2