Ljubav do kraja sedmice:Ova tri zodijaka ce doziveti  nesto posebno!

Ljubav do kraja sedmice:Ova tri zodijaka ce doziveti nesto posebno!

2024-04-02 Off By Admin

 VAGA

Vrlo je vazno da znate da nema sumnje da cete do kraja sedmice doziveti promene koje niko nije ocekivao.

Ako patite zbog nekoga iz svoje proslosti treba da znate da vas ta osoba voli i dalje. Da joj je iskreno stalo do vas, da je odana, iskrena, verna. Da je ovo zapravo pravo vreme za pomirenja, da predjete preko svog ponosa i da ucinite onako kako nalaze vase srce. Nemojte zaboraviti da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu jer postoji neko ko je iskren i spreman da vam u svemu bude oslonac.

Ako to ipak nije vas slucaj, onda znate da ce neko umeti na delu da vam dokaze da vas voli. Mozda cete cak do kraja sedmice biti i zaproseni, a to je jako vazno da naglasimo. Bice ovo dani za velike stvari i luda desavanja u vasem zivotu. Vi ste zasluzili da dobijete ono o cemu ste mastali.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete do kraja sedmice ostvariti svoje zelje. Dakle vi ste znak koji ce napokon na polju emocija da bude srecan onako kako zeli i kako zasluzuje. Kada neko ima tako veliko srce i kada voli kao vi, onda pre ili kasnije nadje i nekoga ko ce ga voleti na isti nacin. Posle mnogo suza i razocarenja, vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svemu sto naumi. Nemojte bezati od emocija, vec se fokusirajte na ono do cega vam je zapravo stalo.

Ucinite onako kako nalaze srce i znate da cete samo u tom slucaju spoznati sta je to prava sreca.

Dugo ste cekali na pravu ljubav, ali ovo je period kada se zelje ostvaruju, a vama sledi jedan novi pocetak.

Ucinite po glasu svog srca, srce najbolje  zna…

Stranice: 1 2