Tri naljepsa,najradosnija i nezaboravna tri dana,cekaju ove znake!

Tri naljepsa,najradosnija i nezaboravna tri dana,cekaju ove znake!

2024-04-01 0 By Admin

VAGA

Vasa je zelja da sledite srce, ali morate da gledate ljudsku etiku. Jednu osobu volite, ali ne mozete da pravadate njene greske. Vreme je da joj ukazete da mora biti svesna sta radi i da nije sve bas uvek opravdano.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mozda su vase zelje vezane za jednoga jarca, ali niste ni svesni o cemu se radi. Osecate da vas ceka velika ljubav koje cete biti svesni tek ovih dana. Ne slutite da ce ovo biti tri nezaboravna dana.

 

STRELAC

Okrenite se od one koja vam se svidja i pokazite da okrecete novi list. Do sada ste spremni da vise ne dozvolite da vas neko drzi u neizvesnosti. Vreme je da podjete dalje, jer ste izgubili dovoljno dragocenog vremena.

 

JARAC

Nemojte da se okrecete dalje jer vas gleda jedna skorpija. ovo ce biti dani za vasu radost, emotivnu srecu i lepo raspolozenje. Dani kada cete blistati od srece, i koji ce u vasem srcu biti obelezeni kao tri najradosnija dana.

 

VODOLIJA

Budite spremni da se okrenete od nekih naglih odluka i vecih koraka. Cuvajte se teskih reci, jer biste ih mogli izgovoriti. Bolje je da precutite neke situacije, makar  i pogresili sto ne reagujete. Sacekajte da se smire stvari, pa tek onda reagujte.

 

RIBE

Niste svesni svojih koraka i morate znati da ih cinite pogresno. Nemojte da brzate, vec se okrenite boljim resenjima. Jedna osoba ceka da joj pridjete, i da joj budete podrska. Neka vam ulije poverenje kakvo i zasluzujete.

Stranice: 1 2