Tri naljepsa,najradosnija i nezaboravna tri dana,cekaju ove znake!

Tri naljepsa,najradosnija i nezaboravna tri dana,cekaju ove znake!

2024-04-01 0 By Admin

Samo ove znake  cekaju tri najlepsa, najradosnija i nezaboravna tri dana!

OVAN

Vreme je da znate sta vas ceka i cemu se mozete nadati. Vreme je da budete spremni da odgovorite na neke sutuacije koje ovi dani donose. I sami ucinite nesto da ova tri dana budu nezaboravni za vas.

 

BIK

Ocekujete od jedne osobe da vam bude podrska u svemu.Od vas se ceka da budete i dalje onaj koji mora da se snalazi i kako god da vam je. Mozda bliske osobe ocekuju da im pokazete  da ste spremni da odgovorite na sve zadatke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imate neke namere, ali morate biti cvrsti u njima. Jedna osoba vrsi na vas veliki pritisak i diktira vas tempo. Ne dozvolite joj to, jer vec dugo trpite, ispunjavajuci njene zamisli. Vreme je da cinite po svome.

 

RAK

Pred vama mozda tri nezaboravna dana, a znacete i zasto. Vreme je da pokazete da cete se moci snaci u svemu tome. Zivot vas nije mazio, ali ste morali da se borite. I sada vam sreca dolazi kao velika nagrada.

 

LAV

Od vas ce neko da digne ruke, ali mu ne zamerite na tome. Sami cete biti krivi jer se niste pokazali kao neko ko zna sta hoce. Dugo se cekalo da se izjasnite po pitanju osecanja i daljih planova. Slusali ste svoju okolinu, umesto svoje srce!

 

DEVICA

Malo lepih dana ste imali i jos vam drze lepo raspolozenje. Osecate se poletnim i opet pravite nove planove. Pred vama opet mogu biti tri najradosnija dana, ako vam ih ne upropasti jedna muska osoba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2