Mali horoskop za april:Ovo je deo tvoje sudbine u sedmicama pred nama!

Mali horoskop za april:Ovo je deo tvoje sudbine u sedmicama pred nama!

2024-03-23 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se srede vase misli, strahovi i vasa nesigurnost.Od vas se ocekuje  da postanete jaci i mnogo odgovorniji.Ovaj mesec  ce vas staviti na ispit  zrelosti i verujte da cete poloziti. Promenice  vasu sudbinu u celini jer cete ojacati.

 

SKORPIJA

Vase emotivne price su jako tuzne, pa su i vase veze ostale tuzne price.Vase ljubavne price su ostale u proslosti, ali je vreme  da se jedna i obnovi. Mada se ne biste nadali da ce vam se  obnoviti jedna bivsa veza, verujte da hoce.

 

STRELAC

Vasa sudbina ce morati da bude daleko bolja, a vi da se vise potrudite.Pokazite da ste spremni da  ucinite sve  kako biste je i popravili.Ovaj  mesec vas cekaju lepe stvari koje niste ocekivali. Ipak cete uzivati vise  nego ste pomislili da mozete.

 

JARAC

Naivno se  uplicete u jednu pricu sa jednom vodolijom. Zelite da je osvojite, ali ne znate kako.Vreme je da ucinite bas sve da joj se dopadnete, pa cinite sto mozete. Sta ce biti dalje i kako ce teci vasa ljubavna sudbina za april, zavisi od vas.

 

VODOLIJA

Ne znate da vam sledi velika ljubav kakvoj se niste nadali. Postacete mnogo jaci cim se zaljubite.Talas emocija ce vas  nositi i poneti sto dalje u zivot jedne  osobe. Osoba kojoj cete dati srce samoce vas dodatno uciniti  srecnijim.

 

RIBE

Vasa sreca  je da ste srecni,  inace sledi vam turbulentan  mesec.Slede velika desavanja i veliki obrti.Od vas se ocekuje da poverujete osecanjima koja vam neko bude  pokazao.Vasa sreca ce doci iznenada,a da necete biti svesni sta vas je snaslo.

Stranice: 1 2