Amorova strela ljubavi pogodice skoro polovinu znakova ovih dana!

Amorova strela ljubavi pogodice skoro polovinu znakova ovih dana!

2024-03-21 0 By Admin

VAGA

Zaaljubicete se  a da niste ni  pomislili da ce vam se to desiti.Niste ni pomislili da ce srce izabrati neku koju ste ignorisali do sada. Zasto vam se desavaju  stvari   koje ne biste rado, a onda ih prihvatate punoga srca?

 

SKORPIJA

Strela ljubavi vas stalno promasi,ali ce uskoro da  bude u vasoj blizini. Vas ce da nadje, ali se nadate da ce stici do jedne  ribe. Uskoro cete se u nju zaljubiti toliko, da necete odvajati svoj pogled od nje.Ubedite je da i ona isto oseca prema vama.

 

STRELAC

Vi niste od onih sto lude zbog ljubavi, vec cekate da vam se desi ona prava. I necete biti nesigurni i ko je ona, jer cete je prepoznati.Ne slutite da ce bas ovih dana da vam zaigra srce pri susretu sa jednim jarcem. Oseticete udar Amorove strele.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Susret sa jednim strelcem bice potvrda da vas je stigla Amorova strela. Od momenta susreta  sa  njim bice vam jasno da ste se zaljubili. Na vasu srecu, oboje cete  imati utisak  da ste se zaljubili u momentu. I to ce  povesti vasa srca.

 

VODOLIJA

Odavno ste bili u mimohodu sa jednom vagom, i sada cete se naci na istoj stazi. Ako ste i ignorisali jedno drugo,desice se ogromna promena. Vasa dva srca ce prepoznati one talase emocija kad podjete jedno drugome u susret.

 

RIBE

Vreme je za novu ljubav, a ona ce biti jedna skorpija. Kako ce vas samo vasa okolina gledati sa neodobravanjem! Bas vas briga sta ce ko da misli sto cete se zavoleti.Necete da patite od misljenja okoline, kada ce vam se srca zavoleti?

Stranice: 1 2