Ljubav do pocetka leta obecava mnogo: Neko ce stati na ludi kamen!

Ljubav do pocetka leta obecava mnogo: Neko ce stati na ludi kamen!

2024-03-20 0 By Admin

VAGA

Mnogo ozbiljno razmisljate o svemu, ali do pocetka leta cete se opustiti.Nesto vas ceka sto ce biti jako vazno a o cemu necete razmisljati. U momentu cete resiti da stanete na ludi kamen, punoga srca i bez minuta razmisljanja.Ponece vas neslucena sreca.

 

SKORPIJA

Mozda vec sada pravite planove do pocetka leta.Svakako da u njih zelite uvrstiti jednog  strelca. U zadnje vreme vam se stalno nalazi u blizini i ocigledno da vas voli. Vreme je da i vase tajne simpatije dodju na red  i da ih pokazete.On jedva ceka da mu uzvratite osecanja.

 

STRELAC

Radujte se danima koji su pred vama jer ce svakako biti bolji nego ovi sada. Vec ste stalno senka jednoj skorpiji, pa je vreme da vas ona i primeti.Od vas se ceka  da budete odlucni i spremni da joj sugerisete svoja nezna osecanja. Vreme je da uskoro budete skupa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vec se mnogo trudite u osvajanju jedne ribe, ali ne uspevate. Jednostavno vas ne primecuje, pa je vreme da se povucete. Bolje je da odustanete nego da se nadate nemogucoj ljubavi. Vreme je da se okrenete na drugu stranu i podjete dalje.

 

VODOLIJA

Mnogo ste trpeli i mnogo istrpeli, i sada je red da budete nagradjeni.Od vas se ceka da postanete mnogo srecniji, jer cete zaista i biti. Sledi vam jedan povoljan period koji ce vas konacno vratiti na prave staze i vreme je da budete prezadovoljni  zbog toga.

 

RIBE

Jedan vas jarac prati, ali vi to niste hteli da primetite.Vise vam to govore drugi, ali vi cete i dalje ostati nezainteresovani. Za vas se cesto zalepe neki  za koje vi niste zainteresovani. Budite direktni, ignorisite ga jer tako je posteno.Nije lepo davati laznu nadu.

Stranice: 1 2