Vaga i Skorpija:Mogu biti najbolji prijatelji,ali i najveci neprijatelji!

Vaga i Skorpija:Mogu biti najbolji prijatelji,ali i najveci neprijatelji!

2024-03-19 0 By Admin

Vaga i Skorpija. Dva znaka koja se mnogo razlikuju, ali koja su na neki nacin i jako slicna…

 

 VAGA

Ovo su zodijaci koji su najbolji prijatelji. Zodijaci koji umeju i znaju da cuvaju tajne kao niko na svetu. Kada se osoba rodjena u ovom znaku zaljubi ona cini sve od sebe za one koje voli. Jako je vazno da kazemo da je vaga znak koji se nece nikada zaljubiti u neciju lepotu vec u neciju dusu. Ovo je znak koji ume da uziva u onome sto hoce i u onome sto ima.

Moramo da naglasimo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. Mnogi kazu da je vaga znak koji ne zna sta zeli od zivota. Da je ovo znak koji je inace u velikoj dilemi i kome je potrebno mnogo vremena da donese i najmanje odluke.

Ali, prava istina je zapravo drugacija. Ovo je znak koji za pravu ljubav cini sve, i znak kojem jeste potrebno mnogo vremena da donese odluke samo zato sto ne zeli da nekome slomi srce.

Ona je znak koji cini dobro i dobrom se nada.I pre svake moguce odluke vaga dobro razmisli zato sto se plasi karme. Prosot, ona se ponasa prema ljudima onako kako bi volela da se drugi ponasaju prema njoj. Mozda joj je potrebno vise vremena da donese neke odluke, ali je najveca moguca istina da sve sto radi… Radi posteno, i u skladu sa svojim zeljama i situacijom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vaga je znak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi. Ali, znak koji je jako strpljiv, znak koji je spreman da istraje u svemu sto pozeli, ali nikada ne vara, ne igra dvolicno, ne slama srca… Vaga je znak koji tacno zna kako da se postavi u svakoj mogucoj situaciji.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2