Rak:Znak cija je dusa najvece blago na ovom svetu!

Rak:Znak cija je dusa najvece blago na ovom svetu!

2024-03-19 0 By Admin

Ono sto je dalje jako vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je rak osoba koja se zalaze za ono sto hoce. On i na polju karijere i posla ume da bude jako azuran cak i onda kada se cini da je sve sto radi uzalud. Ume da nadje nacina da resi svaki problem, a svakako da je velika podrska onima koje voli. Kada njemu dragi ljudi imaju problem to je isto kao da ga ima i on sam.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rak je zodijak koji nikada ne okrece ledja onima koji pate vec uvek daje sve od sebe da one koje voli usreci, da im se nadje, da ih razume, bude im oslonac i podrska.

Ono sto je vazno da dodamo jeste da niko na svetu ne ume da cuva tajne kao rak. Ali, isto tako, da je ovo znak koji je spreman da se okrene i ode. Cak i onda kada to niko ne ocekuje. Jer, rak ce preci preko mnogo cega, trpece, prastace, tolerisace…A onda ce se pojaviti jedna sitnica koja ce biti kap koja preliva casu.

Raku uvek treba mnogo vremena da se okrene i ode. Ali ako se to desi… To je jednom ali za sva vremena. Onaj ko raka izgubi izgubio je i svog andjela cuvara.

Stranice: 1 2