Jarac:Zbog ljubavi cini najvece ludosti,ali za ljubav nikada ne moli!

Jarac:Zbog ljubavi cini najvece ludosti,ali za ljubav nikada ne moli!

2024-03-19 0 By Admin

 Jarac je znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. Kada svi odustaju, jarac je znak koji se bori za ono do cega mu je stalo.

Jarac je znak kojem je ljubav jako vazna. On ne moze da zamisli svoj zivot bez emocija. Moramo da kazemo da je osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce ali vazno je da kazemo da je ovo neko ko ima stav. Dakle jarac je znak koji je spreman da se bori za ono sto hoce, ali i onaj koji zna kada je vreme da se okrene i ode.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je dokaz da postoje znakovi koji su iskreni ali koji umeju i znaju da se bore za ono sto zele. Iskreno receno, ovo je znak koji ima divnu dusu ali on je neko ko ce uspeti u svemu sto naumi. Jarac nece dozvoliti da mu neko prica kako ce ziveti. Vazno je da naglasimo da je ovo neko ko ume da se ponasa uvek i u svakom slucaju.

Zna kada je vreme da se okrene i ode, ali je bitno da kazemo da za prave ljude cini sve i daje sve od sebe za one koje voli.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je ovo osoba koja voli iskreno ali koja sebe dovoljno ceni da ne dopusta nikome da od njega pravi budalu. Ono sto moramo reci jeste da je ovo osoba koja je rodjena da voli.

I skoro da nema toga sto jarac nije u stanju da uradi za ljubav. Kada se zaljubi dace sve od sebe i on je osoba koja se svim silama bori za one do kojih im je stalo.

Za pravu ljubav i pravu osobu ce uciniti bas sve ali je najveca moguca istina da nikada nece moliti. Ne samo za ljubav, vec ni za bilo sta drugo. Ima veliko srce, ali ponos mu je sa vremena na vreme jako naglasen. Treba da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna kada je vreme da se za nekoga bori, a kada da od nekoga, ili necega digne ruke.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2