Ovan i Ribe:Niko vase tajne nece cuvati bolje od ovih znakova!

Ovan i Ribe:Niko vase tajne nece cuvati bolje od ovih znakova!

2024-03-18 0 By Admin

Rak i ovan. Dva znaka koja se razlikuju po mnogo cemu ali koja umeju da vole. To i jeste osnovna potreba svakog zivog bica.

 

 OVAN

Tajne su tajne. Ovan je neko ko ume da cuva  i postuje tudju privatnost. Sve sto kazete osobi rodjenoj u znaku ovna ce zauvek ostati tajna. To je ono sto moramo da kazemo. Kada se zaljubi ovaj znak, on daje sve od sebe i to je najveca moguca istina. Morate imati na umu da je ovan znak koji je spreman da istraje za ono sto zeli ali ko bas nikada ne igra dvolicno. Jer, ovan je neko ko ne radi drugima ono sto ne bi zeleo da neko uradi njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan ima tajne i to je velika istina. Zapravo moramo da kazemo da je ovo neko kome se moze verovati. Jer, ovan nikada nikome nece uraditi ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu. To je ja jako vazno da kazemo.Ljubav koju ovan nosi u svom srcu je toliko velika da je samo za pozeleti.

Ipak, moramo da kazemo da je ovo osoba koja voli ali i osoba koja dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Jer, iako ume da voli, ovan ume i da se zaboravi i da precrta pa cak i ako je rec o osobi koja mu je vaznija od svega. To je vrlo vazno da kazemo.  Nemojte nikada zaboraviti da je ovo osoba koja ima dusu za primer i da je najvaznije od svega da je osoba koja ce opstati u svemu sto zeli. Ali, sve sto cini, ovan cini posteno, fer, korektno. Tajne su kod njega bezbedne ma koliko da bile znacajne i velike…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2