Naredna tri dana donece sate za pamcenje!Jednom znaku pravu ljubav!

Naredna tri dana donece sate za pamcenje!Jednom znaku pravu ljubav!

2024-03-18 0 By Admin

VAGA

Vazno je da znate da ce ovo biti dani za velike stvari. Ako ce neko moci da kaze da je istinski srecan onda ste to vi. Jednom lavu ste vazni i dragi i on je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ucinite onako kako nalaze srce jer ono ovog puta ne gresi. Treba da znate da je sve moguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vazno je da znate da je doslo vreme da donesete neke odluke. Sve ostalo je samo na vama. Moze se reci da slede tri dana tokom kojih ce sve doci na svoje. Jednom lavu ste vazni i dragi i cinjenica je da vas niko nikada ranije nije voleo na taj, poseban nacin.

 

STRELAC

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo tri dana kada cete uspeti u ostvarenju jedne velike zelje.  Samo dajte sebin priliku da idete ka svom cilju. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni, to je ono sto ovog puta moramo da kazemo.

 

JARAC

Ljubomora vam je veliki problem. Postoji neko do koga vam je jako stalo i cinite sve kako bi ste tu osobu zadrzali kraj sebe. Ali ono sto treba da znate jeste da je pitanje vase srece sada u vasim rukama. Da je vazno da znate da postoji neko ko je vama podrska u svemu, i ko vas voli iskreno.

 

VODOLIJA

Nemojte mnogo obecavati. Naredna tri dana ce doneti priliku da vam krene na bolje ali je vazno da ipak smanjite malo svoja ocekivanja. Nije vam prijatelj svako ko vam kaze da jetwse. To je ono sto morate da znate. Cini se da ocekujete previse od zivota.

 

RIBE

Jako je bitno da znate sta je ono sto hocete. Jednom raku je stalo do vas vise nego sto mislite. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Ovo je vreme za emocije i za radost i cini se da cete uspeti u onome o cemu ste mastali.

Stranice: 1 2