Vaga i Skorpija:Vole do ludila,ali ko ih povredi-vracaju deset puta jace!

Vaga i Skorpija:Vole do ludila,ali ko ih povredi-vracaju deset puta jace!

2024-03-13 0 By Admin

 

 SKORPIJA

Ako neko voli do ludila onda je to skorpija. Ako neko ima srce vece od neba, onda je to ona. Ali ovo je i znak koji ce biti u stanju da vam od zivota napravi haos. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je skorpija neko ko je odan i veran ali ko nikome ne dozvoljava da od nje pravi budalu.

Skorpija je znak koji cini sve za one koje voli ali i znak koji je u stanju da se okrene i ode kada shvati da nije voljena. Ovo je osoba koja ce vas voleti iznad svega ali vam nece dozvoliti da od nje pravite budalu. To je vrlo vazno da kazemo. Imajte na umu da je ovo neko ko moze mnogo toga ali ko nikada nece dopustiti da se neko igra sa njenim srcem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U stanju je za voljene ljude da uradi bas sve ali kada odluci da ode, onda je to kraj, onda nema dalje, nema izvini, nema oprosti… I imajte na umu da je ovo osoba koja ce opstati u svemu i dobro znati kada je vreme da nekome kaze zbogom. Slomice srce osobi koja je njoj njeno slomila. I da, skorpija nikada ne pocinje prva. Ovo je samo znak koji je u stanju da vrati bol za bol i laz za laz. Ona ne gubi, gube samo oni koji nju izgube.

Stranice: 1 2