Ljubavna desavanja od 15. do 31.marta:Devica trazi jos jednu sansu,a ovaj znak ce poneti verenicki prsten!

Ljubavna desavanja od 15. do 31.marta:Devica trazi jos jednu sansu,a ovaj znak ce poneti verenicki prsten!

2024-03-13 0 By Admin

VAGA

Bicete iskreni i odlucni, ali i pravicni da donesete jednu odluku. Vi sve cinite po meri i zaslugama, makar steta bila i vasa. Ne biste sebi oprostili da srecu gradite na necijim suzama.  I zato cete da okrenete novi list.

 

SKORPIJA

Vasa sreca je da vam je dobro krenulo, pa cete i dalje uzivati. Ovo su najbolji dani vaseg zivota, i vreme je u vasu korist. Uzivacete u danima koji su pred vama jer vam se smese jedne tople oci. Ne ustrucavajte se, no uzvratite osecanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Okrenite se novoj osobi koja vam se mota u vasoj blizini. Svidjate se i vi njoj, ali vam za sada ne pokazuje. Pokazite svoj sarm i vase srce ce da zablista u novoj emotivnoj vezi. Ovo ce biti dani  za vase ljubavne  korake.

 

JARAC

Pokazite da cete dati do znanja jednoj ribi sta od nje ocekujete. Vi se iz dana u dan sve vise zaljubljujete u nju. Zelite samo da budete posteni i da ne dozvolite da jedno drugo zavaravate. Zelite da se oboje izjasnite iskreno, nego da gajite lazne nade. Zelite nova desavanja.

 

VODOLIJA

Niste spremni za nove korake, pa cete se radovati da ostane sve kako jeste. Bolje da uzivate u stabilnoj situaciji, nego da gajite neke lose nade. Nije lose da mirujete i ne cinite nista. Za sada ostavite sve po strani i sacekajte svojih pet minuta.

 

RIBE

Jednom ste jarcu zapeli za oko a i on je vama. Zasto se tvrdoglavite i zasto konacno ne priznate jedno drugome svoja osecanja? Neka naredni period posluzi tome da se zamislite. I da ne mislite dugo, vec da se izjasnite. Slede zanimljiva desavanja.

Stranice: 1 2