Ljubavna desavanja od 15. do 31.marta:Devica trazi jos jednu sansu,a ovaj znak ce poneti verenicki prsten!

Ljubavna desavanja od 15. do 31.marta:Devica trazi jos jednu sansu,a ovaj znak ce poneti verenicki prsten!

2024-03-13 0 By Admin

 Dok Devica trazi jos jednu sansu, ovaj ce znak da ponese verenicki prsten!

OVAN

Pred vama dosta miran naredni period.  Nece biti desvanja koja mogu da promene mnogo toga. Nece biti nekih vecih oscilacija, ali cete uzivati u svome miru. Uglavnom vas nista nece remetiti i vreme je da budete spremni da uzivate. Bicete stabilni i vreme je da pokazete da je sve pod kontrolom.

 

BIK

Vasa pozicija je takva da cete se okrenuti u drugom smeru. Od vas zavisi sta ce vas cekati i cemu se mozete nadati. Vasa pozicija nije od onih koje ce se pokazati kao stabilne. Sami i usamljeni, osecate se kao da vas niko ne voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa teorija je takva da ne dozvoilite nikome da vam naredjuje.  I ma sta dobro da vam zelele neke osobe,  ne date da vrse uticaj na vas. Vase ce odluke da budu samo vase i ne date partneru da vam namece svoje misljenje. Vama fale desavanja na polju emocija.

 

RAK

Vasa ce sreca da bude jaca no ikada. Postoji sansa da uskoro ponesete verenicki prsten. Mada ste gubili nadu i vise puta osecali razocarenje, ipak vas ceka sreca. Uskoro mozda sreca, jaca no ikada.

 

LAV

Osecate da vas ceka sreca veca no ikada. Vase ce srce da kuca u cilju nove ljubavi. Nekoga ste zagledali, ali vas i ta osoba pogleduje cesto. Ovo ce biti dani koji su odredjeni za vas novi pocetak. Za novu emotivnu vezu i novu srecu.

 

DEVICA

Iza vas je mnogo tezi period nego ste mogli i zamisliti. Ipak se radujete novim danima u kojima ce vam se pruziti nova sansa. Vi joj se nadate i trazite novu sansu kojom biste sve popravili. Za vas bi to bila nova sansa i novi pocetak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2