Lavovi shvataju greske,Bikovi povredjeni,Rakovima vreme da nekome zauvek okrenu ledja!

Lavovi shvataju greske,Bikovi povredjeni,Rakovima vreme da nekome zauvek okrenu ledja!

2024-03-13 0 By Admin

VAGA

Niste svesni sta vam je ciniti, ali cete morati da se odlucite. Vasa osecanja su pomesana i ne znate sta vam je ciniti. Vasa sreca je da pokazete da cete moci da iskoristite povoljne okolnosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Budite spremni da se mirite sa nekim cinjenicama.Neke su tako neprihvatljive, ali cete morati da pokazete da ste i hrabriji i jaci.  Budite konkretni u onome sto vas ceka i okrenite se znacajnim stvarima.

 

STRELAC

Imacete priliku da pokazete da ste uporni i savet je da ne odustajete. Imate zelju da se priblizite jednoj  osobi. Mada cinite bas sve da to uspete, vama ne ide  lako. Bolje je da pokazete sta osecate i ne gusite svoja osecanja. Ono sto treba da znate jeste da je zaista mnogo toga sada samo na vama.

 

JARAC

Vazno je da kazemo da je izvesno da ce doci do promena. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Ali je jako vazno da ne gledate u proslost. Tamo se nista nije promenilo, ma koliko da vi to zeleli. Razmislite o tome.  I znajte da je pitanje vase srece u vasim rukama.

 

VODOLIJA

Dali ste sve od sebe da nekoga usrecite. Dali ste sve od sebe da jedna osoba bude pored vas, ali nije vredelo. Krajnje je vreme da sebi to i priznate. Da je doslo vreme da krenete dalje jer nemate drugu opciju. Ne treba vam neko ko nije u stanju da vas voli na nacin na koji zelite i zasluzujete.

 

RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Ostalo je samo na vama. Postoji neko iz vase proslosti ko vas voli iznad svega. Ostanite ono sto jeste i slusajte glas svog srca. Ako tu osobu volite… Ponos i inat ne smeju da budu prepreka.

Stranice: 1 2