Lavovi shvataju greske,Bikovi povredjeni,Rakovima vreme da nekome zauvek okrenu ledja!

Lavovi shvataju greske,Bikovi povredjeni,Rakovima vreme da nekome zauvek okrenu ledja!

2024-03-13 0 By Admin

U narednom periodu vladace razlicita raspolozenja, ali svakako ce neki zodijaci doneti vazne odluke. Okrenuce zauvek ledja onima koji im nisu uzvratili  ljubav…

 

 

OVAN

Nije vas pratilo bas sve najbolje, ali cete biti jako zadovoljni. Vreme je i bilo. Imali ste relativno lepe dane i nadajte se da cete imati i dalje. Samo da potraje kao do sada, vi se necete zaliti na bilo sta. U nove dane gazite opusteno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate se jako povredjeno i zanemareno od nekih bliskih osoba. Mozda ste u pravu donekle, ali niste bas u potpunosti. Borite se da svojim rezultatima stavite na uvid svima da su vas potcenili. Izborite se za sebe.

 

BLIZANCI

Budite spremni da se okrenete boljim koracima i da znate sta vam je ciniti. Koristite svaku sansu i sve ono sto vam ide na ruku. Vreme je da budete  spremni da iskoristite svce raspolozive sanse.

RAK

Vreme je da shvatite da vam necija ljubav nije uzvracena. I mada ste sve cinili za jednu osobu, ona vam nije uzvratila nicim. Ignorisala je vasa osecanja i vreme je da se uciniti odlucan korak. Vreme je da joj zauvek okrenete ledja.

 

LAV

Vreme je da shvatite konacno i gde ste gresili i prema kome. A najgore od svega cete shvatiti i koliko ste pogresili. Vasa osecanja vas terati da postupite i fer i korektno u ovoj situaciji. Ne bi bilo lose da se ohrabrite i da uputite iskreno izvinjenje onoj kojoj ga i dugujete.

 

DEVICA

Konacno pocinjete da razmisljate o vremenu iza vas i onome sto sledi. Budite odlucni da znate sta vam je ciniti. Niste u poziciji nekoga izbora, ali cete moci da se odlucite za ono najbolje sto sledi. Okrenite se sadasnjosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2