Cetvrtak,petak,subota:Necija sreca sledi,zavisi hoce li je prepoznati ovaj zodijak!

Cetvrtak,petak,subota:Necija sreca sledi,zavisi hoce li je prepoznati ovaj zodijak!

2024-09-04 0 By Admin

Necija sreca je u hodu i zavisi samo od toga hoce li je prepoznati ovaj znak!

OVAN

Blizite se kraju radnih zadataka koje ste postavili sebi. Sreca moze da usledi. Ovo ce za vas da budu lepi dani kojima se niste nadali. Osim radnih obaveza koje nose dobre rezultate,  bice jos mnogo toga lepoga. Vasa je sreca u hodu, samo zavisi hocete li je prepoznati.

 

BIK

Morate da znate sta vam je ciniti i sta je ono sto bi se pokazalo kao pravi potez. Nemojte da ocajavate jer ce vam se posreciti. Samo morate da pokazete volju da menjate svoje bezizlazno stanje. I da imate na umu, da izlaz uvek postoji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Kuda ce vase misli, ako ne onoj o kojoj misli vase srce? Svakako ka onoj koju volite i za koju dajete sve. I ako je tako, ovo su dani da pokazete osecanja. Vasa sreca je u hodu ka vama, samo treba da je prepoznate i ucinite svoj korak.

 

RAK

Bicete iznenadjeni ovih dana jednom osobom. Ne samo onome sto cete od nje cuti, vec   svime vezanim za nju. Vreme je da budete spremni da se suocite sa nekim stvarima. Nesto cete cuti sto nece biti bas prijatno.

 

LAV

Vreme je da zavrsavate radne obaveze i krenete onoj koja vas ceka. Vasa voljena osoba vas ocekuje i ljubomorna je na vas posao. Jednostavno se oseca zapostavljenom zbog vasih brojnih obaveza. Nece vam vise nista tolerisati.

 

DEVICA

Niko vas ne moze odvratiti od vaseg srca, a ono voli samo jednu. Mada se pogresno zaljubljujete, ne mozete porotiv sebe. Ovih dana mislite da je sreca u hodu ka vama, i neka vas svi puste. Ako pogresite, nece njima biti lose, vec vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2