Boginja ljubavi vlada do 5.aprila:Ova dva znaka ce do tada prosto blistati od srece!

Boginja ljubavi vlada do 5.aprila:Ova dva znaka ce do tada prosto blistati od srece!

2024-03-13 0 By Admin

  VODOLIJA

Bilo je i vreme da i vi budete srecni. Boginja ljubavi je konacno i vama donela ono sto ste dugo cekali i za cim ste tragali.

Naime, postoji jedna osoba u vasoj blizini koja vas iskreno voli. Osoba koja je dugo krila, osoba koja se plasila da vam prizna sta je ono sto prema vama oseca, ali se svemu tome konacno blizi kraj. U danima koji slede, ta osoba ce konacno priznati sta je ono sto oseca. Jer je prava istina da vas voli i da ste joj u mislima. Sve ostalo je samo na vama. Ucinite kako nalaze vase  srce jer ono ovog puta ne gresi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da ce neki od vas morati da predju preko ponosa, ali ponos i ego ionako nisu vazni. Vazno je ono sto nalaze vase srce.

Neke vodolije ce shvatiti da ih i dalje voli osoba iz proslosti. Ako je to ono sto zelite, onda ce boginja ljubavi da “uredi” da vam se ponovo ukrste putevi. Sve ostalo je do vas. Vazno je da  znate da ljubav kao ljubav nije dovoljna, da je vazno da oba partnera daju sve od sebe! Ali, jos nesto, da je, onda, kada ljubav postoji, ispunjen najvazniji uslov da dve osobe budu srecne. Zajedno.

Stranice: 1 2