Vaga i Lav:Zodijaci koji znaju da su najlepsi i najbolji!

Vaga i Lav:Zodijaci koji znaju da su najlepsi i najbolji!

2024-03-12 0 By Admin

 

 LAV

Znak koji je najbolji jer je prosto resio da bude. Znak kojem ne treba da ima krunu na glavi da bi bio ono sto jeste. Ovo je onaj zodijak o kojem mnogi pricaju sa postovanjem. I istina je da lav jeste osoba koja to zahteva. Njega mnogi cene. Istina je da je sa njim ponekad tesko zato sto ume da tera po svome ali je najveca moguca istina da je ovo znak koji ume da voli.

Dugo mu treba da se zaljubi ali je cinjenica da kada se to desi onda to nije ljubav, vec ludilo. Ne ume niko da voli ni priblizno jako kao lav. Ali isto tako zeli da bude i voljen sto ni u kom slucaju nije lako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da dodamo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je istrajan, neko ko zna sta hoce  i neko ko ume i zna da se ponasa uvek i na svaki moguci nacin u svakoj situaciji.

Lav ce reci istinu mada je svestan da ona ponekad moze da slomi necije srce. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja ce umeti da vrati istom merom.

Imajte to na umu. Da je lav neko ko prasta mnogo ali kada mu jednom pukne film, to je to, nema dalje, nema ponovo, nema izvini…  Trpece kao niko na svetu ali jednom zbogom je zauvek zbogom kada je lav u pitanju.

I iako je dobar covek dobro zna da proceni ko je los. I da se od losih ljudi na vreme odvoji.

Stranice: 1 2