Vaga i Lav:Zodijaci koji znaju da su najlepsi i najbolji!

Vaga i Lav:Zodijaci koji znaju da su najlepsi i najbolji!

2024-03-12 0 By Admin

 Danas vam pricamo o vagi i lavu. O dva znaka koja su razlicita, ali su ipak na neki poseban nacin slicni…

 

 VAGA

Znak koji zna da je najbolji. Znak sa kojim moze biti jako komplikovano ali moramo da kazemo da je osoba kojoj se moze verovati.

Istina je da je ovom znaku jako tesko da nekoga pusti u svoj zivot. Da vaga zapravo retko koga novog pusta u svoju blizinu. Ovo je znak koji ima jako mnogo poznanika ali medju njima jako malo prijatelja.

Ono sto treba da kazemo jeste da je vaga neko ko se smatra najlepsim znakom u zodijaku. Ona je prosto zodijak koji nastoji da bude najbolji, ne samo u smislu lepote, vec i u svakom drugom smislu. Osobe rodjene u ovom znaku se dosta trude, i navikle su da budu borci kroz zivot.

Naravno da imaju trenutke kada pate, placu, ocajavaju, ali je vazno da kazemo da su osobe koje su istrajne u svemu sto naume i koje bas nikada ne odustaju od onog sto zamisle. To je vrlo vazno da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bitno je da dodamo i to da je vaga neko ko je najbolji prijatelj u zodijaku. Zato sto ne postoji osoba koja ume da cuva tajne tako kao ona. Jako je vazno reci i to da je ovo znak koji ima dusu za pozeleti pa samim tim nije ni cudo sto ume da prasta. No, naravno, ne sve, ne svakome, i ne uvek.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2