Sreda,cetvrtak i petak:Slede tri dana koja mogu da promene bas sve!

Sreda,cetvrtak i petak:Slede tri dana koja mogu da promene bas sve!

2024-03-12 0 By Admin

VAGA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da slede tri dana za promene. Dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Nekome ste vazni i dragi i postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti.

 

SKORPIJA

Konacno slede tri dana tokom kojih ce doci do promena. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ostalo je na vama. Moze vam biti lepo neovisno od toga da li ste sami i znajte da ce ovo biti period tokom kojeg ce doci do promena koje niko nije ocekivao.

 

STRELAC

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vama treba neko ko ce vas voleti. Imajte to na umu ali i to da ne moze nista da se desi preko noci. Vama fali strpljenja. Fali vam da imate volju da sacekate da se neke stvari dese same od sebe. Jasno je da je mnogo toga sada na vama i da iznenadjenja mogu da uslede.

 

JARAC

Konacno cete biti jako srecni. Napokon cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Tri dana koja su pred nama ce doneti priliku da ostvarite jednu veliku zelju. Ostalo je na vama. Sada je zapravo pravo vreme da uzivate u onome sto imate jer ste znak kojem slede dani za velike stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Bice ovo period tokom kojeg cete doci do svog cilja i biti iskreno srecni.

RIBE

Konacno su pred vama dani za promene. Ostalo je samo do vas. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Nemojte zaboraviti da vas neko voli i da postoji neko kome je do vas iskreno stalo. Uzivajte u naletu emocija i radujte se jer ste srecu i zasluzili.

Stranice: 1 2