Horoskop srece: Do kraja meseca, samo ovi znaci bi mogli da dobiju sve sto pozele!

Horoskop srece: Do kraja meseca, samo ovi znaci bi mogli da dobiju sve sto pozele!

2024-03-12 0 By Admin

Samo ovi znaci bi mogli da dobiju sve sto pozele, i to do kraja meseca!

OVAN

Vasa osecanja se menjaju i mogli biste da ih ostvarite do kraja meseca. Ako ucinite odredjene korake, mozda bi vam i bila uzvracena. Zato ne oklevajte da jednoj osobi pridjete  i pokazete osecanja. Mozda vam se uzvrati ljubav za ljubav.

 

BIK

Ne smete da se ponasate hladno i  dozvolite nervozi da vas remeti. Zasto se ponasate kao da vas se nista ne tice? Morate da se menjate i da znate sta vam je ciniti. Neki cilj morate da imate, i da se pokrenete iz mesta.

 

BLIZANCI

Nemojte da se vracate na staro, niti da se posecate sta je bilo. Vreme je da budete okrenuti svome danas i da konacno razmisljate o sutrasnjim danima.  Zaboravite proslost i zivite novi period pred sobom. Do kraja meseca se menja mnogo toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Neko vam je u srcu, a to je svakako jedna osoba koju srecete svaki dan. Vreme je da pokazete  da ste vicni da joj se blize priblizite. Barem joj pokazite da gajite odredjene simpatije. I da vase srce kuca za nju, nadajuci se istim osecanjima.

 

LAV

Ljubomorno cuvate svoju ljubav za samo jedno bice. I na vase iznenadjenje, sledi vam obostrana ljubav. Do kraja meseca ce vam sve krenuti na bolje i mogli biste imati sve sto zelite. Ovo su dani vase srece.

 

DEVICA

Okusajte se u jednoj vezi jer cete imati  povoda. Neko ce vam nuditi srce na dlanu, a mogli biste i vi da  date svoje srce. Sada i ne slutite, ali cete se ludo zaljubiti. Bice to ljubav koja sve moze, i koja ce da  promeni mnogo toga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2