Sudjeni su jedno drugom:Ovi znaci sada nisu zajedno ali ce njihova ljubav pobediti!

Sudjeni su jedno drugom:Ovi znaci sada nisu zajedno ali ce njihova ljubav pobediti!

2024-03-11 0 By Admin

 VODOLIJA I STRELAC

Vas dvoje ste nespojivi, ali vas zapravo spajaju razlike medju vama. Moze se reci da ste znaci koji nemaju bas nista zajednicko, ali je ljubav koja medju vama postoji velika i snazna. Vrlo je vazno da imate na umu da ste sudjeni jedno drugom i da vam sledi jedan novi pocetak. U danima koji su pred nama cete iskreno uzivati i to je ono sto moramo da kazemo.

Razmislite o tome, i ucinite onako kako vam nalaze vase srce jer je vrlo vazno da imate na umu da su cuda moguca. Ono sto treba da  imate na umu jeste da i vi i druga osoba morate shvatiti gde ste gresili.Da ljubav medju vama postoji ali da ona nije dovoljna.  Ovog puta ne smete da dozvolite da  jedno drugo ponovo izgubite. U tom bi slucaju kraj bio zauvek.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   BIK I RIBE

Vi ste znak cija ljubav je toliko ocigledna da kada ste zajedno bas svi vide da se medju vama nesto desava.

Sada niste zajedno i zaista nije vazno sta  je razlog toga jer je jasno da ce doci do pomirenja. Vazno je da razmislite o tome sta je ono sto hocete i da se ponasate u skladu sa tim.

Dakle, ako volite onda treba da se borite. Da zanmarite i ponos i inat i ego i da ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Vi zapravo ne mozete ni da zamislite koliko vas tek lepih trenutaka ceka…

Razmislite o tome i dozvolite da vas vodi vase srce jer ce ono umeti da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje. I na kraju krajeva, znajte da oni koji su sudjeni pre ili kasnije zavrse jedno sa drugim. Od sudbine se ne bezi…

Stranice: 1 2