Naredna 72 sata:I dalje dobri sati ovom zodijaku jer mu nece biti niko ravan po sreci!

Naredna 72 sata:I dalje dobri sati ovom zodijaku jer mu nece biti niko ravan po sreci!

2024-03-11 0 By Admin

VAGA

Imate udela u onome sto sto vas ceka, pa budite zadovoljni. Vasa sreca  je konacno blizu i budite srecni sto je konacno vasa zelja ostvarena. Trudili ste se i pokazali ste da cete uciniti sve u ime ljubavi i zajednicke srece.

 

SKORPIJA

Vase misli vas vode  i vreme je da budete sa jednom osobom. Vasa osecanja traze put do necijeg srca, ali zelite i njena osecanja nazad. Neka  vas prate dobri signali u pravcu nove ljubavi i neka vam se uzvrati duplom merom.

 

STRELAC

Onaj ko vas ceka, ima i vremena i strpljenja. Bas kao da se vama zakleo na vernost i toleranciju. Zato ne oklevajte da se potrudite da i dalje cinite sve da bi vam se obratila ona koju volite.  Samo se pravi da se ljuti, a ustvari ceka na vas osmeh.

 

JARAC

Bice ovo dobri sati za vas, i za vase nade jer ce neke da budu ostvarene. Konacno ce da usledi i zeljeni susret koji odavno prizeljkuje. Vasa zelja se konacno blizi kraju jer je ceka iznenadno ispunjenje.

 

VODOLIJA

Budite svesni da morate da popustite jer ste u takvoj poziciji. Vreme je da budete odgovorni u situaciji u kojoj ste. Do sada niste morali da tolerisete neke stvari, ali cete sada morati. Vreme je da odgovorite onako kako nalaze vasa situacija.

 

RIBE

Necete verovati da slede srecniji i lepsi sati. Vama se ocigledno ovih dana moze da posreci. Neke stvari ce da krenu uzvodno i  vreme je da budete prezadovoljni. Pred vama su dani uspeha i vasa ce radost biti ocigledna.

Stranice: 1 2