Do kraja sedmice ovi znaci ce dobiti sve ono sto zele!

Do kraja sedmice ovi znaci ce dobiti sve ono sto zele!

2024-03-11 0 By Admin

VAGA

Vasa je sreca da se necete ovih dana nervirati.Vreme je da se usmerite i da se znaju vasi ciljevi.Mada ste ovih dana hteli neke odredjene korake, odustacete za jos neko vreme.Jos ste nesigurni u svoj cilj,ali cete se morati osloboditi straha.

 

SKORPIJA

Vi dobro znate sta biste ovih dana i moracete se i izjasniti. Niste spremni da se odazovete nekim vecim koracima.Ipak cete pokazati jasno  da je vasa zelja jedna lepa  riba. Pokazite da ste spremni da se okrenete  njoj i da cete uciniti sve da joj se i priblizite.

 

STRELAC

Vasa osecanja prema jednoj osobi rado bi da budu i pokazana i prikazana pred svima.Zaljubili ste se i vreme je da zablistate u punom sjaju. Ovih dana cete imati sanse da dobijete  sve ono sto zelite. Na vama je da se samo malo i potrudite.

 

JARAC

Konacno ce ovih dana i vama da krene. Cak i da ste se pomalo opirali da nista ne pokusavate,  uvideli biste neke sanse. Zato cete se radovati sto ce i vama da podje kako treba. Ono sto vas ceka bice  zaista za radovanje.

 

VODOLIJA

Ono sto zelite jeste neko posebno bice koje ce vas uskoro i ispuniti srecom. Vreme je da  se ostvarite u emotivnoj vezi sa njim.Bice to nova veza na pomolu koja ce da ispuni i vase srce i vase naredne dane. Od vas se ceka da pokazete  da je to ono sto ste i sanjali.

 

RIBE

Ljubav vas  vodi ka onoj od koje se nikad ne zelite razdvojiti. Ponela su vas osecanjai vase srce zna  sta je ono sto je u vasem srcu najvaznije. Bice to samo ljubav koja vas vodi i osecanje vaseg srca koje se uznemiri na  jedan odredjeni lik kad ga sretne.

Stranice: 1 2