Saturn u Ribama do februara 2026.godine: Nekome ce greske iz proslosti doneti losu karmu!

Saturn u Ribama do februara 2026.godine: Nekome ce greske iz proslosti doneti losu karmu!

2024-03-08 0 By Admin

  JARAC

Vi ste drugi znak na koji ce Saturn u Ribama imati veliki uticaj u godinama koje su pred nama. Nemate razloga  za brigu ako niste namerno uradili nesto lose. Ako jeste,imajte na umu da dolazi karma, i da cete zbog toga zazaliti.

Vi duboko u svojoj dusi znate da li ste pogresili,  i da li se imate razloga plasiti da ce posledice biti velike i da li cete  zazaliti.  Ako je taj slucaj, onda treba da razmislite o tome da toj osobi trazite oprostaj.  Nije vazno koliko je vremena proslo, vazno je da imate na umu da je bitno da vam ta osoba oprosti. Da joj kazete ono sto mislite, ono sto zelite, pa cak i ako ta osoba ne bude mogla da predje preko svega… Bar cete znati da ste pokusali.

Sa druge strane, moramo da kazemo da sve dok Saturn bude u znaku ribe vi imate sansu da napredujete i na polju karijere.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naredni meseci, ali i godine, bice odlicna prilika da pocnete ispocetka, pa cak i da se posvetite pokretanju vaseg  licnog biznisa.  Bitno je da  se posvetite sebi, i da uzivate u danima koji su pred nama. Svakako da ce mnogo toga da se promeni u vasem zivotu u danima koji slede….  Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da razmislite o tome sta je za vas najbolje.

Ako ste nekome slomili srce, vreme je da trazite oprostaj…Nema nista lose u tome da kazete onako kako jeste, i da priznate svoju gresku. Jaki ljudi uvek imaju petlju da priznaju kad pogrese.

Stranice: 1 2