U naredna tri dana:Polovina zodijaka ce slaviti,a polovina plakati zbog neuzvracene ljubavi!

U naredna tri dana:Polovina zodijaka ce slaviti,a polovina plakati zbog neuzvracene ljubavi!

2024-03-07 0 By Admin

VAGA

Cemu vase neraspolozenje i nervoza iz casa u cas? Malo se radujete, malo se nervirate, ali zasto i zbog koga? Vreme je da znate na cemu ste sa jednom osobom. Osecate da se poigrava sa vasim osecanjima.  Mozda ce naredna tri dana da promene sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Rado biste da je drugacije, ali kao da je  sve krenulo nizbrdo. Dok na jednoj strani vladate odlicno, na drugoj, onoj emotivnoj, vi kao da tonete. Ne smete sebi to dozvoliti, vec nadjite nekoga. Umesto sto ce vam se plakati, mogli biste se radovati.

 

STRELAC

Svwe ste nade polozili u jednu osobu koju ste sreli.  Vreme je da budete svesni sta vas ceka i ko vas voli. Mozda neka druga osoba koju niste jos primetili. A ona za kojom idete, nece ni da vas pogleda.

 

JARAC

Radujte se zelji koja vas vodi ka novoj sreci. Necete plakati, jer ste vec plakali dovoljno. Sada je vreme da znate sta vam se cini i verujete da sledi nova sreca. Vama je na pomolu nova ljubav,  koja samo sto se nije desila.

 

VODOLIJA

Zalicete se na sve, jer osecate kao da je sve lepo za vas proslo. Zasto ste toliko ubedjeni u to, i sto sebi namecete lose misli? Vreme je za bolja raspolozenja, za nove dane i nove korake. Sami sebi cinite dobro, da bi vam se dobro i desavalo.

 

RIBE

Osecate da slede lepi dani, ali jos necete slaviti. Niste sebicni, no ste strpljivi i cekacete da stigne vase voljeno bice. Bice da stize sa dalekog puta koje vam se ucinilo kao neprolazno. Sada ce da bude vasa sreca trajna.

Stranice: 1 2