U naredna tri dana:Polovina zodijaka ce slaviti,a polovina plakati zbog neuzvracene ljubavi!

U naredna tri dana:Polovina zodijaka ce slaviti,a polovina plakati zbog neuzvracene ljubavi!

2024-03-07 0 By Admin

U naredna tri dana polovina zodijaka ce slaviti, a polovina ce plakati zbog neuzvracene ljubavi!

 

OVAN

U naredna tri dana je sve moguce. Nece vam biti lako jer se nadate mnogo, a sanse su vam slabe. Ipak najvise verujete sebi jer ste uporni. Ni sada necete da odustanete jer ste uporni i vredni. Idete za svojim ocekivanjima ma koliko tesko bilo.

 

BIK

Niste ni svesni sta vas ceka i sta je ono sto vas muci. Mozda vam se nece posreciti ovih dana, a navikli ste. Necete ni plakati mada ce vas neke situacije terati na suze. Budite odlucni da  nate sta vam je ciniti. Naredna tri dana donose iznenadjenja.

 

BLIZANCI

Pravite se nevesti  i krijete osecanja, a vas partner ih zeli cuti. Jos ne zna da ste vi neko ko je pun iznenadjenja. Zalicete se na lose finansijske  prilike, a srce ce vam biti puno ljubavi. Vreme je da slavite sa voljenim bicem, jer ste spremili iznenadjenje.

 

RAK

Nije da ste bez brige i da vas nista ne muci,ali se ponasate kao da je tako. Vi vesto krijete i srecu i tugu, i samo se drzite lepog raspolozenja. Srce vam je tuzno, zbog osobe koja ne zna da je volite. Ponasa se kao da ne postojite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Budite  ubedjeni da biste mogli da slavite ako pridjete jednoj osobi. Odavno skupljate snagu da joj pridjete. Sada je krajnje vreme, jer ni njoj nije lako. Prema vama nije ravnodusna, ali ne zeli da prosi vasa osecanja.

 

DEVICA

Tek cete plakati ako vam se ne javi osoba do koje vam je stalo. Vi ste ucinili mnogo toga i vreme je da budete skupa. Jedino, ako mozda niste precenili osobu koja vam se dopada. Mozda vam je samo laskala, bez zelje da imate vezu kao par.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2