8.mart-test za osecanja:Iskrena ljubav ili kraj-losim stvarima,pogresnim koracima i laznim ljubavima!

8.mart-test za osecanja:Iskrena ljubav ili kraj-losim stvarima,pogresnim koracima i laznim ljubavima!

2024-03-06 0 By Admin

8. mart je test za osecanja, pa vidite sta vas ceka: Iskrena ljubav ili kraj svemu- losim stvarima, pogresnim koracima i laznim ljubavima!

 

OVAN

Sledi 8.mart. Ljubav ce biti u fokusu. Bicete uzdrzani po pitanju osecanja, cekajuci da vas partner prvi iznenadi. Cekate da pokaze sta oseca i da vam se prvi  izjasni. Mada se bavite svojim radnim obavezama kojih je previse. Ne zaboravite jedno bice.

 

BIK

Gledajte kako cete provesti dan i da li cete se i kome radovati.Cak i da nemate povoda za radost, pokazite do koga vam je stalo. Od svih, svakako jednoj posebnoj osobi koja vas voli. Za nju ce ovaj dan biti test za ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Necete oklevati da pokazete da vam je stalo do voljenog bica. Na kraju krajeva, svesni ste da vam je ono sve sto vam ostaje. Cak i da niste u prilici, vi cete svoje voljeno iznenaditi bar nekom sitnicom. Ljubav je vama oduvek jako vazna.

 

RAK

Sve se vrti oko vas i vasih osecanja  i uvek ste tu za svoje voljeno bice. Osecate da i ono mora da vam uzvrati istom merom. Sve sto se bude desavalo jasno ce vam reci o cemu se radi.  Iskrena osecanja, ili kraj svemu, kao i laznim ljubavima!

 

LAV

Trudite se da se zna sta vam se sprema, ali i sta je vama ciniti. Kod voljenog bica se nikada ne zna. Cas vas voli a cas ne voli, pa se dvoumi sta oseca. Ako vec dugo cuti i premislja se sta oseca, jasno vam je da nije polozio test osecanja.Tu nema iskrene ljubavi!

 

DEVICA

Znate sta vam je ciniti i da vam nece biti lako. Za jedno biste bice ucinili bas sve, samo da vam se pruzi sansa. Od vas se ocekuje da ucinite ono sto vam govori vase srce. I da svoja osecanja ne krijete, nego ih pokazete.

Nastavak na sledecoj srtrani…

Stranice: 1 2