Sreda,cetvrtak,petak:Kraj prve radne nedelje u martu nosi neocekivane stvari!

Sreda,cetvrtak,petak:Kraj prve radne nedelje u martu nosi neocekivane stvari!

2024-03-05 0 By Admin

VAGA

Od vas se ceka da prihvatite jednu odluku. Nece vam biti prava, ali sta da se cini. Vazno je da ona bude ispravno donesena, i da bude postena odluka. To kome ce da odgovara, a kome nece, tek ce se videti. I kao posledicu, donece neke neocekivane stvari.

 

SKORPIJA

Vasa  situacija nije bas za pohvalu, ali se necete zaliti. Vama su samo problem neke  nepotrebne diskusije koje stalno vodite. Resite ih se na najbolji moguci nacin, tako sto cete iz izbeci. Bicete bolje raspolozeni i bice vam bolji dani nego ove nedelje koja traje…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Radujte se sreci koja vas ceka sa jednom ribom. Odavno se samo posmatrate, mada ste svesni nekih skrivenih emocija. Mozda vam sledi susret koji ce vas oboje iznenaditi i pokazati da ste kao stvoreni jedno za drugo.

 

JARAC

Neko vas gleda i zeli da vam da na znanje da je u vas zaljubljen. I sami ste zbunjeni situacijom u kojoj ste. Od vas se ceka da krenete u njegovom smeru i da ucinite neocekivane stvari. Zato budite jasni i konkretni, i pridjite mu!

 

VODOLIJA

Vec neko vreme zelite da se priblizite jednoj osobi. Ona vas gleda, ali vam ne daje nikakve signale, bar za sada. Mozda je dugo pokusavala da vam oda svoje simpatije na koje niste obracali paznju. I sada je  na ivici snage da okrene novi list.

 

RIBE

Niste  u prilici da otkrijete sta vam ko misli, ali cete se uveriti u misljenje jednog strelca. Svidjate mu se i za vas  misli da ste kraljica. Vec ocekuje da mu budete sve sto zeli od zivota i na vama je da li cete mu to dozvoliti. Mozda promena situacije donese neocekivane stvari.

Stranice: 1 2