Sreda,cetvrtak,petak:Kraj prve radne nedelje u martu nosi neocekivane stvari!

Sreda,cetvrtak,petak:Kraj prve radne nedelje u martu nosi neocekivane stvari!

2024-03-05 0 By Admin

Kraj prve radne nedelje u martu nosi neocekivane stvari!

OVAN

Ove radne nedelje bas i niste u najboljem raspolozenju. Pokazite da se znate snaci u svim situacijama. Od vas se to i ceka i vreme je da u to uverite i druge. Jedan rak ce posumnjati u vas. Budite to sto jeste, i u inat njemu, pokazite da vredite. Dajte mu do znanja da vas je potcenio.

 

BIK

Niste nekoko zeli da se ravna sa drugima, niti da se usaglasava. Idete po svome i cinite kako vi zelite. Uglavnom radite sve po svome, na cemu vam mnogi zameraju. Mozda je vreme da ovih dana dobro razmotrite neke situacije u koje svesno upadate.

 

BLIZANCI

Neocekivane stvari vam se desavaju u zadnje vreme. Verujte da ce vam se takve desavati i ova tri dana. Niste bas u najboljim odnosima sa jednom osobom, ali cete biti. Za vas to deluje nemoguce, ali vam slede neocekivane stvari. Ove nedelje slede iznenadjenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Budite spremni da se okrenete sebi i svojim osecanjima i ne dajte nikome da vas vredja. Jedna osoba kao da uziva u tome i nije vam jasno zasto? Da li to radi namerno ili nesvesno, vreme je da odgonetnete.

 

LAV

Moracete se miriti sa cinjenicom da vam se cini da necete uspeti. Vasa se osecanja moraju kristalisati i da jasno znate sta hocete. Budite svesni da prihvatite neocekivane stvari, i da se znate snaci u nekim okolnostima sto slede.

 

DEVICA

Sada je tako, kako je, a vi to morate da prihvatite. Kako god da se osecate, morate da pokazete  da ste svesni cinjenica. Danas lose, sutra bolje i tako to ide u krug. Na vama je da vi cinite sve da vam bude bolje i da se prilagodjavate datoj situaciji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2