Rak i Jarac:Ako vam treba neko ko vas nikada nece izdati-trebaju vam oni!

Rak i Jarac:Ako vam treba neko ko vas nikada nece izdati-trebaju vam oni!

2024-03-05 0 By Admin

Dva znaka o kojima mnogo moze da se kaze. Posebni su i svesni su toga ali isto tako i svojih mana i vrlina.

 

RAK

Ovo je neko ko tacno zna sta hoce ali je vazno da kazemo da je sacinjen od ljubavi. Ne postoji znak na svetu koji ume da prasta kao on. Ovo je osoba koja zna hoce i koja se ponasa prema ljudima onako kako treba. Ne plasi se karme zato sto cini dobro i dobrom se nada. Ono sto je vrlo vazno reci kada je ovaj znak u pitanju jeste da je osoba koja ce vam biti odana, verna, iskrena, osoba koja ce vam biti prijatelj i oslonac i rame za plakanje.

Mislite o tome. Dok se svi bore, rak je onaj koji je jaci od svega. Ovo je neko ko je spreman na sve za prave ljude ali ko dobro zna kada je vreme da ode i da kaze zbogom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

On je znak koji tesko bilo koga pusta u svoj zivot ali kada se to desi onda je to prava ljubav. I bas niko na svetu ne moze da toliko voli kao on, i bas niko se toliko ne trudi.

Imajte na umu da je rak znak koji ce uciniti sve za drage ljude i da nikada nece ocekivati da isto dobije zauzvrat. Jako mu je vazno da voli i da bude voljen ali je svestan toga da retko ko moze da mu uzvrati na nacin na koji on sam daje i pruzi.

Raku treba jako mnogo vremena da nekoga zavoli ali kada se to desi onda je to jedna od onih ljubavi koje nemaju rok trajanja. I najvaznije je da kazemo da on nikada nece ostaviti “na cedilu” one do kojih mu je stalo jer imati njega kraj sebe znaci imati svog licnog andjela cuvara. Mislite o tome, i cuvajte raka ako imate tu srecu da ovaj zodijak vama pokloni svoju ljubav i svoje srce. Nema sumnje da je on poseban, da je jedinstven, jedan jedini…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2