Vodolija i Devica:Ne moraju da pamte sta su rekle jer uvek govore istinu!

Vodolija i Devica:Ne moraju da pamte sta su rekle jer uvek govore istinu!

2024-03-04 0 By Admin

DEVICA

Znak zodijaka koji je uvek za istinu. Ma koliko da patio, ma koliko da se kidao, ma koliko da se cinilo da su neke stvari zavrsene za sva vremena… Devica je znak koji ce reci onako kako jeste i u to nema nimalo sumnje. Moramo reci da je ovo osoba koja je spremna da istraje u onome sto naumi i to je najveca moguca istina. Mislite o tome.

Konacno, ovo je znak koji je spreman da bude podrska svima koje voli. Cak i kada pati, cak i kada ima najvece probleme, devica je znak koji ce pronaci nacina da istraje. Recite joj istinu ma koliko da ona bila bolna jer ce vas samo tako postovati. Samo tako ce vas ceniti.

Ona ne prasta izdaju, ona je znak koji tacno zna sta hoce i istina je da je ovo osoba koja ce spoznati sta je to prava ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Moramo da kazemo da je ovo dokaz da postoje ljudi koji za prave ljude cine i moguce i nemoguce. I divno je znati da postoje osobe koje su spremne na sve zarad prave ljubavi, kao sto je devica. Ne, ovo je znak koji nece graditi svoju srecu na tudjim suzama ali koji nece ni dozvoliti da neko porusi njegovu.

Devica cuva ono sto je njeno i ono sto joj pripada. Ovo je znak koji moze sve sto naumi jer je resila tako…

Stranice: 1 2