Vodolija i Devica:Ne moraju da pamte sta su rekle jer uvek govore istinu!

Vodolija i Devica:Ne moraju da pamte sta su rekle jer uvek govore istinu!

2024-03-04 0 By Admin

 Vodolija i Devica. Deluju tajanstveno ali su ovo zodijaci koji odlicno znaju sta hoce od svog zivota…

 

VODOLIJA

Znak sa kojim nije lako. Znak koji je poseban i svestan je toga. Ovo je osoba koja je u stanju da bude i andjeo i djavo. Vas najveci prijatelj ali po potrebi i najveci neprijatelj. Dakle, ovo je neko ko se ponasa prema ljudima onako kako bi voleo da se neko ponasa prema njemu.

Ima stav, ima dusu, ima karakter. Ovo je neko ko se ponasa prema drugima uvek sa postovanjem. Neko ko mnogo ljudi ne voli, ali svakoga ceni. I to je ono sto ocekuje da dobije zauzvrat.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali moramo da kazemo da se vodolija razlikuje od ostalih po tome sto uvek prica istinu. Reci ce istinu cak i onda kada zna da ta istina nekome moze da slomi srce. Ona laz prezire. I bas zato i zeli da cuje istinu pa cak i ako zna da ce ta istina da je slomi na dva dela. Nema veze… Ona je prosto znak koji je u stanju da se bori za ono sto naumi, i neko ko ume da se nosi sa posledicama svojih odluka.

Recite joj onako kako jeste, jer ce lakse da podnese i najbolniju istinu nego neku slatku laz. Mislite o tome. Vazno je da naglasimo da je ovo znak koji se razlikuje od svih po tome sto ima stav.

Ona uvek stoji iza svojih reci. Ono sto vam obeca ona ce i da ispuni ma koliko da je to skupo kostalo. I bas nikada nece oprostiti onima koji se usude da je slazu i da joj slome srce.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2