Strelac-toliko mocan, da svi misle da je svet pod njegovim nogama!

Strelac-toliko mocan, da svi misle da je svet pod njegovim nogama!

2024-03-04 0 By Admin

Da volite nezno i za ljubav se borite do zadnjeg atoma snage, vreme je da se uvere i oni kojima se svidjate jako. Da se uvere da ste nezni, a ne vazni i umisljeni…

Vreme je da pokazete ko ste u sustini i da se usmerite ka svome cilju, da pokazete pravo lice. Ono je pre svega svetlo, obraz bez mrlje i bez bilo cije isplakane suze. Cak i da ste mogli da  drugima govorite da grese u necemu, niste hteli.

Niste neko ko ce se pravdati drugima, vec cete samo da drzite do sebe i do svoga misljenja. I znate da ste ciste savesti.

Strelac dama je ona jaka i nezna istovremeno koja voli srcem i nikako ne ukljucuje razum. Voli srcem i zaljubljive je prirode. Cesto to cini u vise pokusaja misleci da je svaka ljubav prava i poslednja. Cesto se zaljube misleci da je to ljubav za sva vremena.Savesne i vredne, znaju da se druze i jakosu otvorene. U ljubavi su pozrtvovane.

Strelac je pravi gospodin.  On zna kako da dobije ono sto naumi i kako da dodje do svog cilja. Vazno je da kazemo da je odan, iskren, da je pravi prijatelj. I dok svi odustaju ovo je znak koji za prave ljude cini bas sve. Ima stav, dusu, lepotu, karakter.

Stranice: 1 2