Veruju voljenoj osobi i vole je svim srcem,ali ovi znaci ce biti prevareni!

Veruju voljenoj osobi i vole je svim srcem,ali ovi znaci ce biti prevareni!

2024-03-01 0 By Admin

DEVICA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce naredni dani vama doneti razocarenje. Ne preostaje vam nista drugo osim da budete jaki i da u sebi nadjete snage da iz svega izadjete kao pobednik.

Ono sto je vazno da kazemo  jeste da ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi jako patiti u danima koji su pred nama. Vi ste svoju ljubav dali nekome ko ne zna da cuva ono sto ima sa vama. Naravno da vam nece biti lako kad dodje do tog saznanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Voljenoj osobi verujete i volite je svim srcem i ne mozete ni da zamislite koliko od vas zapravo stvari krije.

Dragi nasi, ne ostaje vam nista drugo osim da pogledate istinu u oci i krenete dalje. Istina je da cete patiti u danima koji su pred nama ali ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi jaci nego sto delujete.  To je ono sto moramo da kazemo.

Bice ovo zivotna lekcija koja moze mnogo da vas zaboli ali i dani nakon kojih cete  znati da prepoznate ko je prava osoba… Ko vas voli iskreno,a ko samo glumi da je tako.

Moramo reci da nema nimalo sumnje da slede dani za iznenadjenja i da su tek pred vama  trenuci za radost. Da bi u vas zivot usla osoba koja je prava,prvo mora da ode ona koja je pogresna.

Voljenoj osobi ste dali svoje srce na dlanu i velike su sanse da ce vam slomiti isto, i da cete biti na ivici da izgubite veru u ljubav. No, nemojte to dozvoliti.

Znajte da se svakome od nas nekada desi da svoju ljubav daruje osobi koja ne ume da ceni ono sto sa nama ima.

Svi mi pre ili kasnije dozivimo bol i slomljeno srce… Ali svaki kraj je zapravo jedan novi pocetak…

Stranice: 1 2