Skorpija i Bik tokom marta:Bice ovo mesec koji cete pamtiti dugo!

Skorpija i Bik tokom marta:Bice ovo mesec koji cete pamtiti dugo!

2024-03-01 0 By Admin

Dragi bikovi, drage skorpije, pred vama je horoskop za mesec mart.

 

 BIK

Tokom marta ce doci do velikih promena. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da vam sledi mesec tokom kojeg cete biti iskreno srecni. Sve ostalo je na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni, to je vrlo vazno da imate na umu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali ono sto je bitno da dodamo jeste da ce ovo biti mesec kada cete videti necije pravo lice. Moguce je da cete se razocarati i da ce doci do toga da donesete neke velike odluke.

Ono sto je bitno da naglasimo jeste da je vazno da ce sve biti na vama i da je cinjenica da cete imati niz desavanja koja ne mozete ni da zamislite.

Moramo da kazemo da cete tokom meseca koji je pred nama saznati da vas neko iz vase proslosti voli i da je moguce da ce doci do pomirenja. Ako patite zbog te osobe i ako vam nedostaje onda znajte da ce sreca konacno da se useli u vas zivot. Dakle u tom slucaju treba da zaboravite na ponos i na ego i da pustite da vas vodi vase srce jer ono zna sta je ono sto vam treba za srecu.

Ako ste u vezi znajte da nema nimalo sumnje da ce vam voljena osoba na delu dokazati svoju ljubav. Mozda cete biti zaproseni ili ce doci do pocetka zajednickog zivota.  Sve ostalo je samo na vama ali znajte da je voljenoj osobi iskreno stalo do vas.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2