Rak je znak cije srce je vece od svemira:Ljubav mu je vaznija od svega!

Rak je znak cije srce je vece od svemira:Ljubav mu je vaznija od svega!

2024-03-01 0 By Admin

Rak je znak koji zna sta hoce. Znak koji je spreman da se bori za ono sto naumi ali nikada ne gradi svoju srecu na tudjim suzama.

 

RAK

Ovo je znak koji tacno zna sta hoce. On je neko ko zivi od ljubavi i kome su emocije vaznije od svega na svetu. Ono sto treba da znate jeste da je ovo osoba cije je srce veliko i imajte na umu da niko ne zna i ne moze da prasta toliko koliko prasta rak.

On je prosto znak koji nikada ne gubi veru u ljubav. Znak koji ne gubi veru u to da svi ljudi na svetu mogu da budu dobri i da mogu da se promene. Moramo da kazemo da mu je potrebno vise vremena pre nego se zaljubi. Jer, rak se nece zaljubiti u neciju lepotu vec u neciju dusu. Ovo je dokaz da postoje osobe koje vole svim srcem i osobe koje ce naci nacina da usrece one do kojih mu je stalo. Ali, moramo da kazemo da rak sebe dovoljno ceni da dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Bice u stanju da prasta  mnogo ali moramo da kazemo da tacno zna kada je vreme da sa tim prestane. Mislite o tome.

Rak je osoba koja zna sta hoce ali je i neko cija ljubav moze da bude oslonac, podrska, emocija za primer. To je vrlo vazno da naglasimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati raka kraj sebe  znaci imati prijatelja jer niko na svetu ne ume da prasta kao on niti da kao on cuva tajnu. Mislite o tome.  Jer, ovo je osoba koja se ponasa u skladu sa svojim emocijama i on ima zivotnu parolu po kojoj zivi.  Rak nikada ne radi drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu. I to je najveca moguca istina

Konacno moramo da kazemo da je ovo znak koji ce biti u stanju da predje preko mnogo cega ali kojem nikada nece pasti na pamet da oprosti izdaju. To je zato sto zna kada  je vreme da nekome okrene ledja. To je zato sto dobro zna da onaj ko izda jednom, izdace ponovo i ponovo. I to je najveca moguca istina.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2