Ovan i Ribe, idealni partneri za one koji traze srecu!

Ovan i Ribe, idealni partneri za one koji traze srecu!

2024-03-01 0 By Admin

RIBE

Jake i nezne istovremeno,realne i razumne, prava su kombinacija za srecu koju trazite!

Vi ste tako nezne, a istovremeno jake i snazne licnosti. Vreme je da budete zadovoljni onim sto vam se zbiva i da budete spremni da neke stvari prihvatite. Neke osobe su voljne i da vas potcene, ali ce one da budu na steti. Ne brinite, necete biti na steti vi.

Kada se zaljubite i idete za nekim, vec pocinjete da volite. Vi ili volite, ili ne volite! Realni ste i razumni i sve prihvatate. Niste neko ko ce se zaliti, ko ce plakati  i tako unedogled. Vi se radujete novim pocecima, i ako ih niste kadri usmeriti, vi se povlacite.

Razumni i realni, vi cete se usmeriti u pravcu koji vas vodi. Prihvaticete sve situacije, pregazicete sve prepreke, i izboricete se za svoju srecu. Za one koji traze srecu, vi ste idealna kombinacija. Sa sobom nosite pozitivnu energiju, radost i raspolozenje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vredni i razumni, spremni ste da na sve gledate racionalno. Znate kako da se radujete, znate kako da se ostvarite u svojim ciljevima. Radnik ste vredni postovanja jer ste uspesni u onome sto hocete. Vi ste kolegijalni i racionalni, pa se sa vama nikada nema problema.

Na emotivnom planu ste nezni i popustljivi, neko ko se uvek slaze sa predlozima  druge strane.  Tek su neki blizu da vas upoznaju, i da se uvere kako volite nesebicno. I koliko ste spremni da usrecite onoga koga volite srcem.

Onome ko vam uzvraca ljubavlju na ljubav, nece zazaliti jer cete mu uzvratiti sto puta vise.

 

Stranice: 1 2