Ovan i Ribe, idealni partneri za one koji traze srecu!

Ovan i Ribe, idealni partneri za one koji traze srecu!

2024-03-01 0 By Admin

Martovski znaci ce uciniti sve  da vas usrece jer sa sobom donose radost.Idealni partneri za one koji traze srecu.

 

OVAN

Jedan ste od onih koji su takvi da sa sobom nosite radost. Partneri ste za primer.  Vi ste  onaj mirni i tihi zodijak, koji ce uciniti sve da usreci onog drugoga. Svesni ste nekih svojih stavova koji su nepokoloebljivi. Makar vas nesto i bolelo, makar i bili povredjeni, vi cete se uzdrzati.

Svoju cete tugu znati da vesto sakrijete, ali  zaboraviti necete moci. Cak i da vam se napakosti,  vi se necete raspravljati, niti ubedjivati da druga osoba gresi. Sve cete uciniti da budete takticni, ali cete je mozda ignorisati.To samo potvrdjuje vas jak karakter i dobro vaspitanje.

Kao covek ste ozbiljni i odgovorni, kao radnik ste savesni i kolegijalni. Spremni ste da svoje korake sledite i da idete za njima. Ali uvek i samo svojom voljom, ne tudjom. Ono sto vi hocete, vi cete i ostvariti jer nikada ne odustajete od cilja. Nikada necete odustati jer ste uporni. A vreme uvek pokaze da cete uspeti vise svojom upornoscu, nego sto ce vam se posreciti.

Neko ste ko radi vredno, ko je uzoran i marljiv u svemu. Nikada se ne date pokolebati, a prijateljima ste uvek od pomoci. Mada svesno grabite napred, necete nikada potceniti one slabije od vas. VI ste partneri u svemu i osobe za primer mnogim

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste idealan partner za one koji traze srecu! Niste avanturista, ali ako nema osecanja,  necete duljiti vezu. Volite da se zna cemu se tezi i sta vam je cilj. Ako vam neko ukaze paznju, nagradicete ga duplom merom. I za vas je prava ljubav samo ona koja se uzvraca ljubavlju!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2