Subota,nedelja,ponedeljak:Naredna tri dana ce biti najbolji dani ikada!

Subota,nedelja,ponedeljak:Naredna tri dana ce biti najbolji dani ikada!

2024-03-01 0 By Admin

VAGA

Vasa ljubav ce da bledi jer  partner ne cini  nista da vas zadrzi. Imate osecaj da se vasa veza odrazava na vas kao navika, vise no ljubav. Ili cinite nesto da ozivite svoju ljubav, ili  resite da ova veza ne postoji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ide vam sve kako treba, bar sto se tice obaveza. Kod vas je lose tamo gde biste voleli da je najbolje. Ovako vam se nece pospesiti na emotivnom planu. Moracete da ucinite bas sve da vam se posreci.

 

STRELAC

Nikako da se priblizite onoj koja vas zanima. Vasa osecanja su trajna, ali morate pokazati da vam je stalo. Budite odgovorni da ispratite put svoga srca i pokazite da cete istrajati. Mozda sebi ucinite da vam ovo budu najbolji dani.

 

JARAC

Ako mozete da se pomirite sa nekim cinjenicama, bilo bi dobro za vas. Bilo bi mnogo bolje, nego da se opirete da prihvatite istinu. Vreme je da saznate istinu koja nece biti prijatna. I koja ce vas zaboleti jer vas neko ne voli.

 

VODOLIJA

Budite svesni desavanja koja vas cekaju, pa cinite sta morate. Da menjate nesto mnogo, necete moci. Ali da bar budete pomireni sa situacijom kakva jeste, to cete morati  svakako. Rado ili nerado, ali cete morati.

 

RIBE

Budite odgovorni da znate sta vam je ciniti i pokazite svoju odlucnost. Od vas se ceka dobar potez. Zato pazite da ne bude pogresan jer vas moze kostati tuge. Pokazite da cete biti na nivou zadatka pred kojim se nadjete.

Stranice: 1 2