Sledeca sedmica ce ovim znacima doneti velike stvari-cekaju ih predivni dani…

Sledeca sedmica ce ovim znacima doneti velike stvari-cekaju ih predivni dani…

2024-02-29 0 By Admin

 

SKORPIJA

Sledeca sedmica ce biti  dani kada cete moci da kazete da ste dobili nesto novo. Dakle sledi vam ostvarenje jedne velike zelje.Ovo se pre svega odnosi na ljubav.

Znak ste koji je silno patio ali sada su konacno pred vama dani kada cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite.

Jedan rak je uz vas i spreman je da vam na svaki moguci nacin svoju ljubav dokaze i pokaze.  Ako budete umeli da mu odgovorite istom merom i  uzvratite ljubav…  Onda vam srece ni u kom slucaju nece faliti. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   VODOLIJA

Sledeca sedmica ce biti dan kada cete saznati da se u vas zivot vraca neko na koga  ste  oduvek slabi.Neko ko vam je drag, neko na koga mozete da se oslonite…

U pitanju je osoba koja vec neko vreme nije kraj vas ali moramo da kazemo da je izvesno da emocije prema vama postoje. Sudbina ce vam dati jos jednu sansu ali samo vi znate da li je to ono sto zelite…No, ako tu osobu volite na isti nacin na koji ona voli vas, treba da se radujete. Slede vam dani tokom kojih ljubav moze da pobedi. 

Svakako da ce sledeca sedmica doneti nesto sto ste dugo cekali.  Svakako da je moguc jedan novi i lepsi pocetak.  Sreca je ono sto zelite i sto zasluzujete.

Stranice: 1 2