Petak,subota i nedelja: Fantasticna tri dana za pocetak meseca marta!

Petak,subota i nedelja: Fantasticna tri dana za pocetak meseca marta!

2024-02-29 0 By Admin

VAGA

Mozda vec planirate neke nove stvari za ove dane. Ne morate ni da delujete nekim novim planovima. Obavljajte uobicajene obaveze i idite  za njima. Sve sto budete morali da planirate za kasnije, bice vremena. Posao nece pobeci.

 

SKORPIJA

Pred vama su tri fantasticna dana za pocetak novoga meseca.  Zato iskoristite sansu za odlican poslovni start. Nije da cete samo raditi, vi cete i uzivati u plodovima svoga rada. Novcano cete biti nagradjeni.

 

STRELAC

Polako se vracate u normalu i  idete za uobicajenim obavezama. Vreme je da hvatate zalet i da cinite dobar start. Cak i da nista ne menajte u nacinu rada, uspecete startovati odlicno.  I kaoi uvek, uspevate u svemu.

 

JARAC

Vreme je da pokazete da cete  biti uporni da osvojite jednu osobu.Od vasih koraka ce da zavisi bas sve.  I ona ce vas da primeti i nece biti ravnodusna. Ipak ce cekati na vas  prvi korak da ga vi ucinite ka njoj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Zasto se trudite da pokazete  jednoj osobi da vam je tesko? To ce svi oko vas da vide, ali ona nece. Bolecivi ste prema njoj i nikako da shvatite da ona to koristi. Zna da je volite bezmerno i da cete joj oprostiti kako god da se ponasa.

 

RIBE

Od vas  se ocekuje da budete uporni sto se tice vasih obaveza. Sto se tice jedne osobe, moracete da pokazete odlucnost. To sto cete znati da vamje stalo do nje, ne znaci da cete uspeti ako ne pokazete osecanja. Pridjite joj i ucinite da ova tri dana budu fantasticna i vama i njoj.

Stranice: 1 2