Sreda,cetvrtak i petak-astro prognoze za sve znakove:Saznajte sta vas ceka!

Sreda,cetvrtak i petak-astro prognoze za sve znakove:Saznajte sta vas ceka!

2024-02-27 0 By Admin

VAGA

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. Ljubav vam sledi u danima koji su pred nama. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze, a na vama je da donesete odluku hocete li toj osobi dati priliku ili ne. Treba da znate da nema nimalo sumnje da vas iskreno voli i da zasluzuje da joj date sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vrlo je moguce da ce tri dana koja su pred nama biti prilika da se fokusirate na sebe. Znak ste koji je uvek mnogo mislio na druge ali sada je konacno doslo vreme da vama samima bude lepo.  Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To bi moglo skupo da vas kosta.

 

STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Sledi vam mogucnost da konacno dodjete do svog cilja. Jedan rak vas iskreno voli i ako bi ste mu dali sansu, on bi itekako mogao da vas usreci u danima koji su pred nama. Ljubomora ne sme da vam bude prepreka za srecu.

 

JARAC

Ono sto moramo reci jeste da je istina da postoji neko ko vas voli. Neko ko je prosao mnogo toga ali ko je konacno resio da vam na svaki moguci nacin dokaze i pokaze svoju ljubav. Bice ovo dani kada cete moci da kazete da su vase  zelje konacno postale divna stvarnost. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za radost. Dani za ljubav, za iznenadjenja, i za jos mnogo toga lepog. Vas ceka prilika na koju ste mozda cekali tokom celog zivota. Od vas zavisi  koliko cete srece imati u danima koji slede. Ali, pazite sta radite, to je vrlo vazno da imate na umu.

 

RIBE

Srecni ste, i vama ce ova tri dana takodje biti jako lepa. Moguce je da ce doci do toga da vam se u zivot vrati jos jedna osoba iz proslosti. Svakako da je rec o nekome ko vam jako znaci, i da ce vas jako obradovati povratak te osobe u vas zivot.

Stranice: 1 2