Na kraju meseca i pocetku novoga,stoji zaplet sudbine:Fatalne promene ovim znacima!

Na kraju meseca i pocetku novoga,stoji zaplet sudbine:Fatalne promene ovim znacima!

2024-02-27 0 By Admin

VAGA

Budite mnogo odredjeniji sto se tice daljih planova. Vasa je sreca da ste neke odluke i doneli. Bice to promene koje ce da imaju znacajne rezultate u vasem zivotu. I pokazace se kao ispravno donesene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa osecanja ce da dozive fatalne promene koje do sada nisu. Pravo je vreme da vas ocekuju bolja desasvanja. Od vas se ceka da budete mnogo odgovorniji i prema sebi i prema okolini.Niste neko ko obraca paznju, a moracete!

 

STRELAC

Vasa emocija vas vodi pravo u corsokak. Ludo cete se zaljubiti i to ce vas voditi napred.Verujte da ce to biti vas pogresan izbor. Osoba za kojom idete zeli samo avanturu. I nece vas voleti na duze, a vi samo  zelite trajnu vezu.

 

JARAC

Okrenite se novim prilikama i novoj situaciji. Vreme je da se smirite i tacno znate sta vam je cinite. Niste ni svesni sta vas ceka, a to ce biti velike promene. I one ce uticati na sav vas dalji zivot i ove dane.

 

VODOLIJA

Vase srce zeli da ide u smeru jedne osobe, a ona vas ne gleda. Mozda je vreme da menjate stvari i da odustanete od nje. Zaplet sudbine se desi bas kada se nadate najboljem od zivota. Ucinite nesto, bilo sta!

 

RIBE

Ne smete se radovati da vam se neke stvari ne bi okrenule. Ovih dana ce se zvezde opasno zaigrati sa zivotima mnogih. Zato budite oprezni da znate i sta hocete i sta vam je ciniti. Vas zivot ce pretrpeti velike promene.

Stranice: 1 2