Vaga i Skorpija tokom marta: Ulaze u lepu emotivnu vezu-na pomolu iznenadna romansa!

Vaga i Skorpija tokom marta: Ulaze u lepu emotivnu vezu-na pomolu iznenadna romansa!

2024-02-26 0 By Admin

SKORPIJA

Mesec pred vama ce doneti nova cuda, ali nista radno i na poslovnom polju. Valda vam je dosta da samo radite i da vam se zivot svodi na posao i kucu. Zivi ste covek, pa dajte sebi malo razonode. Dajte sebi i malo slobode da disete bez pritiska okoline, posebno bliznjih koji vas guse.

I mada osecate da je tako, to necete da priznate. Vreme je da ovo bude mesec u kojem cete startovati na nekim drugim stazama. Vreme je da volite i budete voljeni, vi koji ste mnogo puta povredjeni. I mada ne verujete u ljubav i srecu, da budete emotivno srecni tokom marta.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vec se okolo govorka da nemate srece u ljubavi, ali cete uciniti da je nadjete i ostvarite. Imacete jos par planova na radnom polju, ali nista hitno. Nista sto nece moci da ceka.Tu ste zadovoljni vise nego ste pomisljali.

Usledice susret sa jednom vagom koja ce vam osvojiti srce i poveriti svoja duboka osecanja. Pa i da ne kaze nista, sve ce vam se reci pri susretu koji vas ceka. Vi cete uskoro uci u emotivnu vezu i sledi vam romansa. Volecete i biti voljeni, pa cete postati uzor mladim i zaljubljenim parovima.

Nastavite je onako kako mislite da zele vasa srca i ne dajte se dokonim da vas svadjaju. To sto cete naici na neka negodovanja, ne obracajte paznju. Ko ce vas voleti i koga cete vi voleti, tice se samo vas dvoje.

 

Stranice: 1 2