Vaga i Lav:Oni ne brinu sta ko misli o njima-tudja misljenja su im nebitna!

Vaga i Lav:Oni ne brinu sta ko misli o njima-tudja misljenja su im nebitna!

2024-02-26 0 By Admin

LAV

Znak koji voli zivot. Znak koji dobro zna da je zivot samo jedan i ume u njemu da uziva. Lav je znak koji dobro zna sta je ono sto hoce i koji bas nikada ne odustaje od onog sto naumi.

Moramo da kazemo da je ovo znak kojeg ne zanimaju tudja misljenja. Njega nista ne moze da dotakne. Prosto je takav. Moze nekoga da voli najvise na svetu ali prosto je znak koji se ni zbog koga ne menja. Oni koji ga vole ce ga voleti takav kakav jeste i to je najveca moguca istina.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da dodamo da je ovo osoba koja ide ka svom cilju uvek i koja u vecini slucajeva dobije ono sto zeli. Ali, cinjenica je da uspe u svojim namerama i da je ovo neko ko prosto sve sto radi, radi casno i posteno. Lav je znak koji dobro zna koliko vredi i ovo je neko ko bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. Voli zivot, voli da ima kraj sebe prave ljude. I iako ce svakoga da saslusa, on je znak koji cini po svome. To radi zato sto zna da je zivot samo jedan i on hoce da ga zivi na pravi nacin. Onako kako on hoce. Pa cak i ako gresi-gresi sam i snosi posledice.

Stranice: 1 2