Ribe-tokom marta ce znati sta hoce,a to ce i moci! Ostvarice svoj cilj!

Ribe-tokom marta ce znati sta hoce,a to ce i moci! Ostvarice svoj cilj!

2024-02-26 0 By Admin

Mada ce se ljubav protiviti vasem razumu, ponece vas osecanja prema jednoj koja ce se uvuci u vase nezno srce. Pronacete ljubav vaseg zivota i to ce biti vas cilj!

Tokom novog meseca i vase ce srce da bude na listi cekanja i ocekivanja. Svakako da i vi sanjate ljubav i srecu. Sanaju je hiljade drugih ljudi, pa zasto i vi ne biste? Vreme je da vas razum ustupi mesto i vasoj realnosti u kojoj ste sami i usamljeni. I mada mnogo cinite da pšomiorite to dvoje, retkokada uspevate…

Sada cete zagledani u sve ono gde imate uspeha, da procenite da vas uspeh nije konacan. I da vasa sreca nije sreca u celini. Zato cete morati da se potrudite i na drugom polju svoga zivota, na polju emocija. Suvise ste strogi prema sebi jer radite previse. Ne dozvoljavate sebi zurke i lude provode, rasipanje novaca i veze koje nose samo avanturu.

Vi ste mnoigo drugacije jer zelite pravu ljubav, i srodnu dusu. Takvu retko ko nadje, ali ste spremni da cekate i trazite. I zato cete imati sansu susreta sa nekim posebnim. Ne slutite da vas ceka uskoro, pa cak da i nije tako daleko od vas.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vi ste samo bili previse zaposleni da biste obratili paznju na nju. Tek ce vam se ukrstiti pogledi  i vasa ce srca osetiti da je to ono pravo. Ono sto ste zeleli od zivota i o cemu ste mastali. Konacno vas ceka sreca, ona emotivna.

Kad srce zeli da voli i oseca da ce biti voljeno i da ce mu biti uzvracena ljubav. Tako ce ovaj mesec biti mesec vasih snova. Vasa sreca u celini, i radno i emotivno srecni. Konacno ce to biti vas cilj za kojim ste tragali. Cilj koji cete ostvariti u potpunosti, jer ste bili uporni i znali sta hocete i sta mozete!

 

Stranice: 1 2