Devica i Ovan:Tajanstveni su jer tesko veruju ljudima!

Devica i Ovan:Tajanstveni su jer tesko veruju ljudima!

2024-02-26 0 By Admin

 Devica i Ovan. Dva znaka za koja svi misle da su potpuno razliciti, ali to bas i nije istina…

 

 DEVICA

Znak  koji je tajanstven. Osobe su koje tesko veruju ljudima zato sto znaju da je na svetu mnogo losih ljudi. Cinjenica je da se nikada ne zna na cemu ste sa jednom devicom zato sto je ovo neko ko tacno zna sta hoce. Ali, i neko ko je u stanju da glumi dobro, pa mnogi nikada ne upoznaju njeno pravo lice.

Ovo je osoba koja voli svim srcem i neko ko ume i zna da se preda i posveti onima koje voli. To je vrlo vazno da kazemo.

Retko kome device veruju ali kada se jednom desi da neko zasluzi njihovo poverenje onda je jasno da ce one za tu osobu sve da urade.

Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko tacno zna kada je vreme da se nekome posveti, a kada je vreme da ode.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Device znaju da zivot nije lak ali je cinjenica da one umju da se bore za ono sto naume. Nisu slabe niti naivne, ovo su samo osobe koje tacno znaju kada je vreme da se okrenu i odu pa cak i ako nekoga vole najvise na svetu. Moramo da kazemo da je cinjenica da su osobe rodjene u ovom znaku verne. I bas zato sto su takve one ocekuju isto od voljene osobe. Ne trpe laz ali je cinjenica da su ovo osobe koje ce dati svoju dusu za one do kojih im je zapravo stalo.

Moramo da kazemo da je devica neko ko tacno zna sta hoce i ko ume i zna kako da to dobije. Mislite o tome.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2